-=DogaBlog=-

A blogom célja, hogy leírhassam azt, amit gondolok a 19. és a 20. századi irodalomról (és persze egy jó jegy elérése :-D).

Friss topikok

HTML

Charles Baudelaire: Kapcsolatok

2010.01.01. 17:39 | szalex92 | 1 komment

     Már a címe alapján egyértelműen arra gondolhatunk, hogy különböző kapcsolatokat fog felsorolni a költő. Ez már az első sorban megmutatkozik a templomot a természettel állítja kapcsolatba. Ezt meg is magyarázza: " Jelképek erdején ...", " a távoli visszhangok egyberingnak valami titkos és mély egység tengerén, ..." ezekben az erdőkben és tengerekben találjuk a színek, a hangok és a illatok kapcsolatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogablogom.blog.hu/api/trackback/id/tr571637487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.01.07. 09:08:54

a cím alapján emberi kapcsolatokról szóló verset várunk... aztán nem. arról szól, hogy minden mindennel összefügg, és hogy egy titokzatos, örök harmónia részei vagyunk mi is.
süti beállítások módosítása